Wij staan voor jullie klaar!

Wij staan voor jullie klaar!
22 december 2020 bmebodywear2008

Lieve klant,

Wij laten ons niet uit het veld slaan door de vijf weken sluiting!
Wij gaan je gewoon op een andere manier helpen. Wat kun je de komende tijd van ons verwachten?
We hebben al veel van ons assortiment op Facebook en Instagram staan en we zullen elke dag veel mooie items van onze collectie delen met jou via social media. Dit is allemaal te bestellen bij ons. Juist door even met ons te bellen of appen, kunnen wij helpen de beste keuze te maken!

Met name tot de kerst gaan we je via Facebook en Instagram inspireren voor leuke kerstcadeau’s! (Een cadeaubon kan natuurlijk ook altijd ūüėČ )

Zeker als het gaat om kerstcadeau’s of andere wensen die snel geleverd moeten worden, zullen wij deze bestellingen gaan bezorgen in de Gemeente Oisterwijk en daarbuiten in overleg. Dit geldt natuurlijk ook voor de lopende bestellingen.

Je kunt ons bereiken via dit mailadres, ons telefoonnummer 013 5439439, mobiel van Willemien 06 16171795, Facebook en Instagram.

Mocht je advies willen over je aankoop, bijvoorbeeld of je beha goed past, dan kunnen we een afspraak maken met videobellen. Dit hebben we tijdens de vorige lockdown ook gedaan en werkt verrassend goed!
Ik ben deze winkel ooit begonnen om mensen te helpen, dus dat zal ik blijven doen, ook als het niet op de gewone manier kan! We hopen dat jullie aan ons denken als je iets nodig hebt!

Veel liefs & blijf gezond!

Willemien & team