b&me stopt!

b&me stopt!

Op 1 maart 2008 begon ik op de Dorpsstraat 7 met Linchérie Oisterwijk. Acht maanden zwanger en niet eerder iets van lingerie verkocht, leek het me verstandig om me aan te sluiten bij een bekende formule om zo een goede start te maken.

In 2012, veel ervaring rijker, was het voor mij tijd om een nieuwe stap te zetten en besloot ik onder mijn ‘eigen formule’ b&me bodywear verder te gaan. Dat gaf me (meer) vrijheid om zelf invulling te geven aan de winkel en de collectie, zodat ik klanten nog beter kon helpen.

In 2017 kreeg ik de kans te verhuizen naar een beter gelegen en grotere locatie aan Dorpsstraat 21 en zo b&me verder te ontwikkelen in een nieuwe winkel en met een nieuwe huisstijl. Een mooie uitdaging waar ik met veel plezier invulling aan gaf! We gingen door onder de naam b&me Oisterwijk.

In 2020 kwam corona, wat in eerste instantie een grote aderlating leek te gaan worden. Gelukkig bleek het tegendeel waar, met shoppen op bestelling en verassingstassen konden we tijdens de lockdown nog heel veel vrouwen helpen! Maar vooral ook tussen de lockdowns door, wisten heel veel vrouwen b&me te vinden!

Maar in de tussentijd kwam ook langzaamaan het besef dat ik bereikt had wat ik wilde bereiken; een mooie winkel met de juiste collectie voor leuke en trouwe klanten en goed personeel dat altijd voor de klanten (en mij) klaar staat.

Een mooie mijlpaal, maar het riep bij mij ook de vraag op of er nog voldoende uitdaging zou zijn om de winkel en mezelf verder te ontwikkelen.
Toen het huurcontract van Dorpsstraat 21 afliep en weer voor jaren verlengd moest worden, besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en zodoende afscheid te nemen van b&me.

Ik kijk terug op een mooie periode waarin ik nooit het gevoel heb gehad dat ik naar mijn werk ging. Ik voel me gelukkig dat ik jaren de allermooiste collecties mocht inkopen, met zeer toegewijde en gezellige medewerkers mocht werken en de allerleukste klanten mocht helpen!
Ik heb dit met zeer veel plezier gedaan en neem daarom ook afscheid met pijn in mijn hart. Maar ik voel dat dit voor mij de goede beslissing is!

Graag wil ik Marita en Anne-Marie bedanken, voor de jarenlange gezellige samenwerking en dat zij altijd voor mij klaar stonden (en staan). En natuurlijk Yara die ons team vorig jaar kwam versterken met haar leuke en spontane inbreng. Ook wil ik mijn leveranciers bedanken voor de samenwerking, vaak al vanaf de start!

Ik begon met Linchérie en ik stop met Linchérie, want op Dorpsstraat 21 gaat Linchérie verder. Anne-Marie & Marita staan ook daar voor je klaar om je te helpen.

Ik wil jou hartelijk bedanken voor jouw vertrouwen in b&me. 

Veel liefs,