Webshop

HP webshop

b&me Oisterwijk

Een webshop, die hebben we niet!

Niet omdat we je niet op die manier willen helpen, maar omdat wij geloven dat het beste resultaat plaatsvindt in de winkel. Wij kennen onze collectie op ons duimpje en weten heel snel wat geschikt is voor je, daardoor ben je niet alleen veel sneller klaar dan wanneer je op een webshop bestelt, maar weet je zeker dat je de allerbeste keuze maakt. Want laten we eerlijk zijn, als je investeert in goede lingerie of badmode is het wel leuk dat het perfect past!

We bieden wel allerlei andere diensten aan:

  • Mocht je advies op afstand willen? Laten we videobellen!
  • We sturen met veel plezier een verrassingsdoos op naar je. Met name als je in ons bestand staat, kunnen we je leuk verrassen! Dit kan eventueel gecombineerd worden met videobellen!
  • Kom je liever met een vriendin in de avond? Mail ons dan om een private shopping afspraak in te plannen of plan hier zelf een avond in!
  • Natuurlijk kun je altijd iets bestellen, daarvoor kun je een mail sturen of met ons bellen. Als je iets wilt bestellen waarbij de pasvorm echt belangrijk is, kunnen we je telefonisch advies geven. Ook hier geldt, dat het resultaat in de winkel waarschijnlijk nóg beter is. We versturen altijd gratis en op rekening.