Sport

Sport collectie

Goede lingerie tijdens het sporten is erg belangrijk! Wij verkopen de merken Prima Donna Sport en Anita. Deze sportbeha’s zijn van hoge kwaliteit én zijn er ook in grote maten! 

Anita

Anita Active sportondergoed onderscheidt zich van andere sportbeha´s door de hoge functionaliteit. Uitgebreide draagtests garanderen een buitengewone pasvorm en optimale steun bij elke sport tot in grote cupmaten.
De beha´s zijn ademend en van warmteregulerende materialen vervaardigd, die een aangenaam droge huid garanderen. De functioneel gesneden sportbeha´s op 4 verschillende ondersteuningslevels, vormen en omsluiten de borst goed, zodat de borst nauwelijks kan bewegen – wat vooral bij een grotere borst belangrijk is.
Alle producten worden in eigen huis ontwikkelt en in eigen fabrieken vervaardigt.

 

PrimaDonna

PrimaDonna introduceert haar eigen unieke sportlijn, PrimaDonna Sport! Met de PrimaDonna sportbh’s krijgen jouw borsten de ondersteuning en het comfort dat ze verdienen. Daarnaast zien ze er ook nog eens prachtig uit. De trendy designs en kleurtjes zorgen voor een onweerstaanbare look. Voel je sportief, sexy en bovenal super vrouwelijk in de PrimaDonna Sport collectie. Sporten was nog nooit zo leuk!