Shapewear

Shapewear collectie

Shapewear is eigenlijk van alle tijden. Was het vroeger het korset of een step in? Inmiddels zijn de stugge en harde materialen vervangen door dunne, luxe en comfortabele stoffen die evengoed een zeer krachtige werking hebben.

Op zoek naar shapewear?

Is het bedoeld voor onder een speciaal kledingstuk? Zo ja, dan is het handig om dit kledingstuk mee naar de winkel te nemen zodat je kunt beoordelen of je het gewenste effect bereikt.

Bedenk dat je slip enorm belangrijk is. Als je een strak correctiejurkje aantrekt en je lichaam wordt mooi gestroomlijnd, kun je toch helemaal de mist ingaan met een aftekenende slip of string. Er zijn naadloze slips van Mey, die zijn nagenoeg onzichtbaar in de kleding.

We merken in de winkel wel eens dat vrouwen huiverig zijn voor een body, omdat deze een sluiting heeft en dat zou nogal een gedoe zijn. Mijn advies is, pas dit gewoon een keer aan en ervaar hoeveel dit met je figuur doet! Kun je daarna nog altijd beslissen of je dit vindt opwegen tegen het ‘gedoe’.

Zoek je shapewear voor onder een strakkere jurk. Soms kun je het gewenste effect ook bereiken door een goede naadloze slip en een gewoon onderjurkje. We hebben de Satin onderjurk van Hanro in onze collectie. Dat is een feest om aan te hebben, dus absoluut een aanrader als shapewear niet perse nodig is.

Zoek je een correctiehemd om de maag te corrigeren? Laat eerst even je beha controleren. Veel vrouwen zien er direct veel slanker uit met een goed passende beha die de borst op de juiste hoogte houdt. Dat zijn twee vliegen in één klap!

 

Onze shapewear merken

Wij verkopen de merken Maidenform, Wolford, Prima Donna en Prima Donna Twist. Maidenform is sterk in de correctie hemdjes. Deze zien er leuk uit, mogen gezien worden en dragen zeer comfortabel.

Prima Donna en Prima Donna Twist zijn vooral sterk in de combinatie shapewear en lingerie. Shapewear niet verleidelijk? Zij bewijzen het tegendeel!

Ook het merk Magic Bodyfashion corrigeert eigenlijk allerlei kleine dingen aan het lichaam die net iets beter zouden kunnen, bijvoorbeeld een kleine vulling in de beha, of plakband waarmee je je blouse kunt dichtplakken etc.. Ook hebben zij een aantal goede shapewear oplossingen!

Nieuw in onze winkel is het merk Spanx. Spanx is hét shapewearmerk uit Amerika! Een enorme hit is de leatherlook shapelegging, ideaal voor bij een tuniek.