Over b&me

Over b&me

b&me is opgericht door Willemien van Mook. De eerste paar jaar begonnen bij de formule Lincherie, maar al snel uitgestapt om de winkel helemaal een eigen draai te geven. Zij gelooft namelijk in authenticiteit en wil absoluut zelf bepalen hoe de communicatie met en naar klanten verloopt!

 

Willemien

Anne-Marie

Marita

Impressie van de winkel

Waar staat b&me voor?

Misschien vraag je je af waar nou eigenlijk b&me voorstaat?
Dat leggen we graag even uit!

Wij willen graag in de naam laten zien dat we niet alleen lingerie verkopen, maar dat we er zijn om je te helpen om je een goed gevoel te geven met behulp van onze kennis en de collectie.

Die ‘b’ staat eigenlijk voor veel van waar wij ons mee bezig houden: borsten, billen, buik, benen, beha, bikini, badpak, beautiful en be (zijn).  &me: dat betekent dat het om u draait! 

Het gaat ons dus om al die ‘b’s’ en jou  samen, om je een super goed gevoel te geven! Voor minder gaan wij niet.

Onze werkwijze

Als je voor het eerst bij ons komt, gaan we eerst je maat meten. Dan geven we je altijd een beha om een indruk te krijgen van je borsten. Dit is een beha uit onze basiscollectie die we goed kennen en daardoor een goede inschatting kunnen maken van modellen die voor jou geschikt kunnen zijn. Schrik dus niet als je die beha ziet, want het betekent niet dat we je die willen aansmeren haha.

Vervolgens kijken we altijd eerst naar welk model geschikt is voor je. Een maat zegt eigenlijk maar weinig, het model is veel belangrijker. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw wensen en eventueel eisen. Hier proberen we zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Omdat pasvorm zo belangrijk is, wil het nog wel eens voorkomen dat we je vragen iets aan te doen wat je eigenlijk niet ziet zitten. We kunnen soms best eigenwijs zijn :-). Maar geloof, dat doen wij echt alleen omdat we jou willen helpen en super blij willen maken met je nieuwe lingerie of badmode. En we weten uit ervaring dat dát juist gebeurt, als je iets aantrekt wat je zelf niet zou kiezen. Super leuke verrassing dus!