Over b&me

Over b&me

Wij willen een winkel zijn waar jij je helemaal op je gemak voelt. Vooral bij de aanschaf van lingerie en badmode wil je écht goed geholpen worden. En voor ons betekent dit, dat we niet opgeven voordat we voor jou iets gevonden hebben. 
We werken veel vanuit de paskamer. Daar meten we de maat op en laten we je een beha passen om een goed beeld te krijgen van jouw borsten en je figuur in z’n geheel. 

Natuurlijk willen we weten wat je mooi vindt en wat niet. Maar meestal gaan we eerst zoeken naar wat een goed model zou kunnen zijn en vanuit daar gaan we meer dingen laten passen. Ook met badkleding werken we zo. Het kan (best vaak) voorkomen dat wij je vragen om iets aan te doen, wat je misschien niet zo ziet zitten. Dat doen wij natuurlijk niet voor niets. Door onze ervaring weten we heel goed, wat de perfecte pasvorm voor je is of welke kleur of print op de huid juist super goed overkomt. Vertrouw erop dat wij jou willen helpen en alleen met dat doel je dingen laten passen. Wij zijn eerlijk in ons advies!

 

Mocht je thuis twijfelen of je de goede keuze hebt gemaakt, schroom dan niet om dit aan ons te laten weten. Ook als er iets anders is! Alleen dan kunnen we je helpen, dus nooit bezwaard voelen! 

Door corona was het werken op afspraak ineens gemeengoed. We kunnen dit helaas niet blijven voortzetten, omdat de winkel overdag gewoon open is. Maar mocht je om welke reden dan ook, buiten openingstijden een afspraak willen maken, dan kan dat altijd! Ook met meerdere vrouwen of je partner. Mail of bel met ons om een tijd en dag af te spreken! 

 

Willemien

Anne-Marie

Marita

Yara

Impressie van de winkel

Waar staat b&me voor?

Misschien vraag je je af waar nou eigenlijk b&me voorstaat?
Dat leggen we graag even uit!

Wij willen graag in de naam laten zien dat we niet alleen lingerie verkopen, maar dat we er zijn om je te helpen om je een goed gevoel te geven met behulp van onze kennis en de collectie.

Die ‘b’ staat eigenlijk voor veel van waar wij ons mee bezig houden: borsten, billen, buik, benen, beha, bikini, badpak, beautiful en be (zijn).  &me: dat betekent dat het om u draait! 

Het gaat ons dus om al die ‘b’s’ en jou  samen, om je een super goed gevoel te geven! Voor minder gaan wij niet.

Onze werkwijze

Als je voor het eerst bij ons komt, gaan we eerst je maat meten. Dan geven we je altijd een beha om een indruk te krijgen van je borsten. Dit is een beha uit onze basiscollectie die we goed kennen en daardoor een goede inschatting kunnen maken van modellen die voor jou geschikt kunnen zijn. Schrik dus niet als je die beha ziet, want het betekent niet dat we je die willen aansmeren haha.

Vervolgens kijken we altijd eerst naar welk model geschikt is voor je. Een maat zegt eigenlijk maar weinig, het model is veel belangrijker. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw wensen en eventueel eisen. Hier proberen we zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Omdat pasvorm zo belangrijk is, wil het nog wel eens voorkomen dat we je vragen iets aan te doen wat je eigenlijk niet ziet zitten. We kunnen soms best eigenwijs zijn :-). Maar geloof, dat doen wij echt alleen omdat we jou willen helpen en super blij willen maken met je nieuwe lingerie of badmode. En we weten uit ervaring dat dát juist gebeurt, als je iets aantrekt wat je zelf niet zou kiezen. Super leuke verrassing dus!