Over b&me

Over b&me

b&me is opgericht door Willemien van Mook. De eerste paar jaar begonnen bij de formule Lincherie, maar al snel uitgestapt om de winkel helemaal een eigen draai te geven. Zij gelooft namelijk in authenticiteit en wil absoluut zelf bepalen hoe de communicatie met en naar klanten verloopt!

Door haar bijbaan bij een Van der Valk hotel, besloot zij na het vwo naar de Hoge Hotelschool in Maastricht te gaan. Na vier gastvrijheidsonderwijs ging zij verder sturen aan de Universiteit en ging daarna werken als Controller. Al snel ontdekte Willemien dat een baan op een financiële afdeling niet bij haar paste en ze besloot om te gaan doen wat zij echt leuk vindt, namelijk het helpen van mensen en ze zo heel blij maken. Na 10 jaar Van der Valk en 4 jaar Hotelschool zat dat er bovendien stevig in! Het werd alleen geen horeca maar een winkel. En lingerie / badmode is een perfect product om mensen te kunnen helpen en blij te maken!

Willemien

Marika

Anne-Marie

Marita

Impressie van de winkel

Waar staat b&me voor?

 

Misschien vraag je je af waar nou eigenlijk b&me voorstaat?
Dat leggen we graag even uit!

Wij willen graag in de naam laten zien dat we niet alleen lingerie verkopen, maar dat we er zijn om je te helpen om je een goed gevoel te geven met behulp van onze kennis en de collectie.

Die ‘b’ staat eigenlijk voor veel van waar wij ons mee bezig houden: borsten, billen, buik, benen, beha, bikini, badpak, beautiful en be (zijn).  &me: dat betekent dat het om u draait! 

Het gaat ons dus om al die ‘b’s’ en jou  samen, om je een super goed gevoel te geven! Voor minder gaan wij niet.