Ondermode

Ondermode collectie

Bent u op zoek naar een goede slip, panty of een mooi onderhemd? Dan kunt u bij ons terecht voor de merken Mey, Hanro, Wolford & Hanky Panky!

Hanky Panky

Wij weten hoeveel vrouwen hier super enthousiast over zijn en dit willen we graag met iedereen delen! De slips zijn zacht, tekenen niet, blijven goed in de was, zien er super leuk uit én het allerbelangrijkste: ze dragen heerlijk!

Het mooie van Hanky Panky is ook dat je kunt matchen met al je beha’s, want de keuze aan kleuren is reuze!

Mey

Mey is een bekende leverancier uit Duitsland. Zij maken zeer veel verschillende kwaliteiten ondermode (katoen, wol, viscose etc..). Uit hun hele assortiment hebben wij gekozen voor de Emotions, een viscose vezel die zorgt voor veel draagcomfort en levensduur. Binnen deze serie zijn diverse slips en hemden. Ook de Illusion is een topper. Dit zijn twee modellen slips met naadloze randen, dus zeer geschikt voor onder gladde broeken en rokjes!

 

Wolford

Vrouwen vertellen óns altijd met veel overtuiging waarom zij voor Wolford kiezen! Een echt topproduct dus!

Wij verkopen onder andere de Pure 10 en 50, Velvet de Luxe 50 en 66, Satin Touch, Neon 40, Mat Opaque 80 en de 100 Individual Leg Support!
Wij kunnen altijd een andere variant bestellen (ook de body’s etc).

Chantelle

Chantelle is natuurlijk bekend van haar lingerie maar zij maken tegenwoordig ook super fijne naadlozen slips in verschillende modellen, de Soft Stretch! De slips en strings zijn one size, heerlijk zacht en goed geprijsd, zeker proberen!