Nachtmode

Nachtmode collectie

Warm of juist niet? Comfortabel, maar ook mooi? Misschien juist heel verleidelijk? Wat wil jij als het gaat om nachtmode/homewear?

Wij zijn eigenlijk altijd op zoek naar verleiding en comfort in al onze artikelen! Want je wilt het toch allebei? En dat kan ook prima! Wat verleiding / vrouwelijk betekent verschilt per persoon. Daarom werken wij met verschillende merken, voor elk wat wils. Merken waar wij graag mee werken zijn: Cyell, Hanro, Sunday in Bed, Essenza Home, Calvin Klein, Lords & Lilly en Ringella. 

Cyell

Cyell is bij veel klanten favoriet. Dit Friese bedrijf weet elke keer weer nieuwe modellen te maken met leuke roesjes, kantjes en andere frivoliteiten! Naast pyjamas en nachthemden, maakt Cyell erg leuke homewear. Huispakken, huisjurken, leggings en badjassen, ze zijn allemaal zeer geschikt om charmant de krant uit de brievenbus te halen! Cyell kiest altijd voor goede materialen, dus het gaat ook nog lang mee!

 

Calvin Klein

Naast lingerie heeft Calvin Klein erg leuke nachtmode! Tijdloze ontwerpen en zeer fijne materialen!

 Ringella

Komt uit Duitsland en maken een zeer uitgebreide collectie nachtmode. Altijd tegen een zeer scherpe prijs.

 Hanro

Een merk uit Zwitserland, dat al jaren de mooiste nachtmode maakt! Zeer hoge kwaliteit en veel oog voor detail! Onverslijtbaar, horen wij vaak van klanten! Een aanrader is de Satin lijn van Hanro. Een ultiem zachte viscose, wie het voelt, wil het hebben! Het jurkje wordt veel verkocht als onderjurk, maar als nachthemd ook zeer geschikt.

 Marjolaine

Luxe zijden jurkjes, een genot voor de huid!

Sunday in bed

Onlangs hebben we het geweldige merk Sunday in Bed toegevoegd aan onze nachtmodecollectie. De stoffen zijn echt goddelijk en de stijl van de artikelen is helemaal van deze tijd. Echt een aanrader!


TIP!

Nachtmode hangt er op de hanger niet altijd even verleidelijk bij. Eenmaal aan verandert zo’n nachthemd vaak ineens in een pittig jurkje, gewoon even passen dus! Ook dan voel je echt hoe het materiaal voelt op je huid, ook niet onbelangrijk.

Nachtmode Najaar 2021