De blijmakers van ons team!

De blijmakers van ons team!
28 maart 2017 bmebodywear2008

De blijmakers van ons team

Dé aanraders van ons team!

Natuurlijk willen wij u graag laten zien wat we aan nieuwe collectie binnen hebben gekregen!

Maar wij delen ook graag onze hardlopers met u. Dit zijn producten waar wij al zóveel vrouwen blij mee hebben gemaakt, dat we ervan overtuigd zijn dat wij ú hier ook blij mee kunnen maken! Kom vrijblijvend passen en ervaar zelf wat zo’n beha met uw figuur doet!

Willemiende push-up van de Jane

“Heb je na de komst van de kinderen ook het gevoel dat er niets van je borsten is over gebleven en past niets meer echt goed? Dan zou je echt de push up van de Jane van Marie Jo moeten proberen. Dit is dé perfecte beha voor die borsten! Doordat het geen harde cup is, vormt het makkelijker naar de borst en is er dus geen ruimte voor een hand aan de bovenkant.
Daarbij is ie natuurlijk super vrouwelijk en sexy, de perfecte combi!”

– Jane push-up beha €91,95, slips vanaf €24,95

 

Anne-Mariede Spacerbeha van Mey

“De meest verkochte gladde beha op het moment is deze ultra zachte beha van Mey. De cup is heel flexibel waardoor ie makkelijk vormt naar de borst en daarom bijna iedereen past. Aan voel je direct hoe fijn de zachte stof op de huid voelt! In de kleur van deze geweldige beha bestaan de bekende basisslips en hemden!”

– Beha vanaf €54,95, slips vanaf €13,95

 

Maritade driedelige-cup van Chantelle en Prima Donna 

“Een beha doet zó veel voor de bovenkleding! Met een goede beha lijk je zo een maat slanker! Kies in een grotere cupmaat voor een driedelige-cup. Deze zorgt voor een mooie vorm van de borst en lift, zodat de vrouwelijk vormen goed uitkomen. De tepel zou ter hoogte van het midden van de arm schouder – ellenboog moeten zitten! Wij laten met een knopspelt zien waar de tepel zit met de nieuwe beha!”

– Driedelige cup vanaf €57,95