Bruidslingerie

Bruidslingerie

Goed passende lingerie is heel belangrijk, zeker als je gaat trouwen! Zorg voor een mooie beha die aansluit bij het decolleté van de jurk.

Vind je het prettig om iets corrigerend te dragen onder je jurk? Bij Marie Jo en Prima Donna vind je mooie shapewear in dezelfde stijl van de beha. Echt een aanrader voor onder je bruidsjurk.

Ga je voor pure verleiding, dan is Aubade bij uitstek een merk voor jou!

Aubade

Dit is bij uitstek het merk van de verleiding, dus hoe leuk om onder je trouwjurk te dragen. In strapless beha’s is de keuze ruimer dan in een torselet. Aubade let dan wel weer op de details dus niet alleen een kousenband, maar ook bijpassende kousen en een nachtjurkje. Echt een aanrader!

 

Prima Donna

Wil je het comfort van Prima Donna ook onder je trouwjurk? Dat kan! In torselet zijn ze iets minder sterk, mijn advies zou zijn om te kiezen voor een strapless beha met eventueel shapewear of als de jurk het toelaat een mooi slipje erbij. De retro string van Hanky Panky leent zich er trouwens ook goed voor, want die is wel mooi van kant, maar helemaal glad onder de kleding!

 

Marie Jo

Wil je mooie lingerie en heb je niet zo’n grote cup (t/m D) dan zit je bij Marie Jo goed. Zij hebben enkele mooie torseletten in de collectie, maar geven ook in hun modecollecties aandacht aan bruidslingerie. Vaak ook in combinatie met een mooie gordel en kousenband!