Badmode Merken

Badmode Merken

Sinds enkele jaren kunnen we de perfecte pasvorm van Prima Donna ook aanbieden in een bikini, badpak of tankini.
Het is ongelooflijk hoeveel vrouwen we hier al blij mee gemaakt hebben! En het mooie is dat Prima Donna Swim elk jaar beter wordt in hun collecties. Ook maken zij erg leuke accessoires voor bij de badkleding!
Cup 75C- 105H.

Een Nederlands modemerk met internationale allure. Dat is Cyell.
Cyell Beachwear bestaat uit bikini’s, badpakken, tankini’s, pareo’s, rokjes, jurkjes en tunieken. Veel bedekken of juist iets minder bedekken? Het is allemaal mogelijk met de uitgebreide collectie voor het strand. De maatvoering loopt van 36 t/m 44 en van cup A t/m F. De collectie heeft verschillende uitvoeringen met dezelfde kleuren en dessins. Door deze Mix&Match maak je zelf je favoriete combinatie.

Vrouwen die de lingerie van Marie Jo
dragen, weten het allang: de ultieme combinatie van een
super pasvorm én er goed uit zien! Dit jaar komt Marie Jo ook voor het eerst met een badmode collectie!

 

logo Pain de Sucre

Het badmodemerk Pain de Sucre Swimwear komt uit het Franse Marseille. Bikini’s, badpakken, kaftans, pareo’s, jurkjes, pants in mooie dessins. Gewelidige pasvorm en bijzondere kleuren en prints!

logo Maryan Mehlhorn

Maryan Mehlhorn staat voor luxe, exclusiviteit en design. Creativiteit staat centraal. Elke lijfstijl is vertegenwoordigd in de collectie. Van puur en minimalistisch tot extravagant en exclusief. Perfecte belijningen en alleen de allerbeste exclusieve stoffen zorgen voor de glamoureuze en wereldse uitstraling van Maryan Mehlhorn. De collectie wordt aangevuld met prachtige luxe accessoires voor op het strand en de boulevard.

logo Lise Charmel

Elke vrouw bezit de gave een natuurlijke vorm van elegantie te ontwikkelen. Deze sprankeling heet de allure. Het is niet iets dat je leert, het is simpelweg zelfvertrouwen. Met zijn collecties onthult Chantelle deze tijdloze schoonheid. Modern, sensueel, heel Frans. Chantelle is sterk in de balconet, beugelbeha, spacer en padded beha. Cup A t/m G.

logo aubade

Aubade gaat voor absolute verleiding. Een weelderige verzameling van technische details en creatieve kunstenaarstalent.

Logo Nicole Olivier

Wil je echt iets bijzonders aan op het strand? Iets wat bijna niemand heeft in Nederland? Dan is Nicole Olivier een echte aanrader! Prachtige stoffen, details en materialen, we love it!

Antigel logo

Franse frivolieit, in grotere en kleinere cups, leuke prints en jurkjes!

watercult logo

Dit merk wordt ontworpen door de dochter van Maryan Mehlhorn (een ander badmodemerk van ons). De hele collectie is mix&match en heel lang na te bestellen. Goede pasvormen, leuke accessoires en zomerse kleuren, echte aanrader!