Zit mijn beha nog goed? Doe de test!

Zit mijn beha nog goed? Doe de test!
25 maart 2019 bmebodywear2008

Zit mijn beha nog goed-test!

Om deze test succesvol te kunnen doen, is het misschien even handig dat je iets bij de hand hebt waarop je de letter van je antwoord kan noteren.

Hoe tevreden ben je over het comfort van je beha?

A Ik voel mijn beha de hele dag.
B Het eerste wat ik doe als ik thuis kom, is die beha uitgooien.
C Ik voel mijn beha helemaal niet.Waar zitten de beugels van je beha?

A Ergens op mijn ribben.
B Oh, nu ik het ga voelen, zitten ze eigenlijk op mijn borsten.
C Direct onder mijn borsten.Tot waar lopen de beugels door?
Tip: doe eventueel je beha uit om aan de afdruk te kunnen zien, tot hoe ver ze doorlopen

A Halverwege mijn borst.
B Tot onder mijn oksel.
C Naast mijn borst.Op welke hoogte zit het rugpand van je beha?

Tussen mijn schouderbladen.
B  Op mijn onderrug.
Op dezelfde hoogte als de onderkant van mijn beha aan de voorkant.Hoe zit de cup van je beha?
Tip: even schudden!

A De cup gaapt aan de bovenkant.
B Er komt wat borst over het randje van de cup.
C Precies goed gevuld.Heb je last van afzakkende bandjes?

A Ja
B NeeTer hoogte van waar zitten je tepels?

A Ter hoogte van mijn elleboog.
B Weet ik niet.
C Tussen mijn schouders en ellebogen.Hoe oud zijn de beha’s die je draagt?

A Ongeveer 1 jaar.
B Ouder dan drie jaar.
C Net nieuw.Na hoevaak dragen was je je beha?

A Na een week.
B Na 1x dragen.
C Na 2-3 dagen.

De uitslag van de test:

Heb je vooral ‘A’ geantwoord, dan is het verstandig binnenkort even bij b&me binnen te stappen (of een andere speciaalzaak als je niet in de buurt woont). Je beha geeft niet meer de steun die je verdient, het draagcomfort kan stukken beter en bovendien zul je in een grotere cup maat zeker een maat slanker lijken met een nieuwe beha! Go for it! 

Heb je vooral ‘B’ geantwoord, dan kunnen je beha’s direct de prullenbak in. Hiervan heb je praktisch geen steun meer, het doet niets voor je lichaam en het draagcomfort kan niet anders dan ver te zoeken zijn… Wat zul jij opknappen van een nieuwe beha :-)! Je zult onmiddellijk voelen hoe fijn een nieuwe, voor jou perfecte, beha draagt. Hoeveel steun je ervan ervaart en natuurlijk wat het effect is op jouw figuur! Kom snel naar b&me en word heel blij!

Heb je vooral ‘C’ geantwoord, dan ben je goed bezig! Waarschijnlijk heb je goed advies gehad of je bent zelf een expert, want het lijkt dat je een stevige beha draagt die ook nog eens iets doet voor je figuur! Keep up the good work!