Gezocht: Stagiaire Online Marketing bij b&me!

Gezocht: Stagiaire Online Marketing bij b&me!
10 augustus 2018 bmebodywear2008

Gezocht: Stagiaire Online Marketing bij b&me!
(eventueel als werkstage)

b&me is een speciaalzaak op het gebied van lingerie, badmode, nachtmode en ondergoed in het centrum van Oisterwijk. De collectie bestaat uit merken die bekend staan om hun goede kwaliteit en luxe ontwerpen. Er wordt bewust gekozen voor merken (zover mogelijk) die online minder goed verkrijgbaar zijn; de bezoeker van de winkel treft dan ook een collectie aan die je online niet zo bij elkaar ziet. Het is dus voor heel veel vrouwen fijn als ze afweten van ons bestaan! Heel vaak gaat dat via mond tot mond, maar een goede online strategie hoort daar ook bij.

Verder hebben wij een webshop hankypankylingerie.nl. Binnenkort starten we met een voorraadkoppeling met de voorraad in de winkel en kunnen we gas gaan geven met deze webshop.
De webshop richt zich natuurlijk op heel Nederland (en Belgie). Hoe kunnen we de juiste doelgroep online bereiken? Gaan we adverteren en zo ja op welke manier? Moet er iets veranderen aan de site of aan de communicatie naar de klant?

Wij zijn op zoek naar een vrolijke, energieke en klantgerichte student die deze twee klussen wil klaren! Voor meer informatie, bel of mail met Willemien van Mook (0628763106) of kom langs in de winkel!