Nachtmode

Nachtmode collectie

Warm of juist niet? Comfortabel, maar ook mooi? Misschien juist heel verleidelijk? Wat wilt u als het gaat om nachtmode/homewear?

Wij werken met de merken Cyell, Hanro en Ringella als het gaat om nachtmode en homewear. Binnen alle merken zoeken we eigenlijk altijd naar comfortabele artikelen, maar altijd gecombineerd met mooi! Voor jong en oud!

Nachtmode-Cyell

Cyell

Cyell is bij veel klanten favoriet. Dit Friese bedrijf weet elke keer weer nieuwe modellen te maken met leuke roesjes, kantjes en andere frivoliteiten! Naast pyjamas en nachthemden, maakt Cyell erg leuke homewear. Huispakken, huisjurken, leggings en badjassen, ze zijn allemaal zeer geschikt om charmant de krant uit de brievenbus te halen! Cyell kiest altijd voor goede materialen, dus het gaat ook nog lang mee!

 

Calvin Klein

Naast lingerie heeft Calvin Klein erg leuke nachtmode! Tijdloze ontwerpen en zeer fijne materialen!

 Ringella

Komt uit Duitsland en maken een zeer uitgebreide collectie nachtmode. Altijd tegen een zeer scherpe prijs.

 Hanro

Een merk uit Zwitserland, dat al jaren de mooiste nachtmode maakt! Zeer hoge kwaliteit en veel oog voor detail! Onverslijtbaar, horen wij vaak van klanten! Een aanrader is de Satin lijn van Hanro. Een ultiem zachte viscose, wie het voelt, wil het hebben! Het jurkje wordt veel verkocht als onderjurk, maar als nachthemd ook zeer geschikt.

 Marjolaine

Luxe zijden jurkjes, een genot voor de huid!


TIP!

Nachtmode hangt er op de hanger niet altijd even verleidelijk bij. Eenmaal aan verandert zo’n nachthemd vaak ineens in een pittig jurkje, gewoon even passen dus! Ook dan voel je echt hoe het materiaal voelt op je huid, ook niet onbelangrijk.